Lionsparken - Ældreboliger
Lionsparken - Ældreboliger
(16-71)
Hjort Lorenzensvej 60 - 94
6100 Haderslev
Boligtype Pris
fra
Pris
til
Areal
fra
Areal
til
Ventetid
Antal
boliger
5.756,00 6.077,00 59,00 71,00 Anvises af Kommunen 39
6.990,00 7.308,00 74,00 85,00 Anvises af Kommunen 6
 
VELKOMMEN TIL LIONSPARKEN - ÆLDREBOLIGER
- Ældreboliger centralt i charmerende Haderslev
I nedenstående følger fakta om Lionsparken - Ældreboliger samt en beskrivelse af boligerne og nærområdet.
Afregning af vand, varme og el er noteret under boligbeskrivelsen.
 
Fakta

Hund

1

Kat

1

Total antal hund og kat

1

Have/Terrasse

Ja, til boligerne i stueplan

Altan

Ja, til boligerne på første sal

Elevator

Ja

Indvendige trappetrin

Nej

Carport/Garage

Nej

Cykelskur/Cykelkælder

Ja

Adgang til fællesvaskeri

Ja

Mulighed for egen

Vaskemaskine,
Kondenstørretumbler,
Opvaskemaskine

Opbevaringsrum

Kælderrum, depotrum

Køleskab

Ja

Komfur

Ja

TV/Udbyder

Ikke inkl. i huslejen/Yousee

Internet/Udbyder

Ikke inkl. i huslejen/Valgfri

Dørtelefon

Nej

Centrum

800 m

Bus/Tog

50 m / 12 km (Vojens)

Fleksibel udlejning/Særlige kriterier

Nej

 
Beskrivelse af Lionsparken - Ældreboliger
- Hyggelig boligafdeling med sikre ældreboliger

Boligafdelingen Lionsparken – Ældreboliger er opført i 1980 og ligger centralt i Haderslev ca. 800 m fra centrum. Ældreboligerne ligger i et treetagers byggeri, hvor boligerne på første og anden salg tilhøre denne afdeling og boligerne på tredje sal er familieboliger, som er en del af boligafdelingen Lionsparken – Tagboliger. Bagved bygningen, er der grønne arealer med fælles terrasser, hvor der er bord-bænkesæt med mulighed for ophold og hygge.  Det er tilladt at medbringe ét husdyr, men beboeren må ikke anskaffe sig et nyt husdyr, når beboren først er flyttet ind. Boligafdelingen råder over et fællehus og en gæstebolig, som beboerne kan leje til arrangementer. Der er fine parkeringsmuligheder ved bygningen.
 
Boligerne
- Trygge ældreboliger med have eller altan

De rummelige boliger er indrettet med flotte bøgeparketgulve, brede dørkarme og ingen dørtrin, så det er let at komme omkring i boligen. På værelset er der skabe. Boligerne har en fin størrelse køkken med plads til spisehjørne til tre personer. Nogle boliger har fået nyt køkken, som alle er individuelle af udseende, da nuværende beboere selv har valgt køkkener. Boliger med nye køkkener er udstyret med køle-fryseskab, komfur og emhætte. Boliger med oprindeligt køkken er udstyret med køleskab med frostboks, komfur og emhætte. Boligerne er indrettet med et ældre badeværelse med vindue og badeværelset er udstyret med både vaskemaskine og kondenstørretumbler. Til boligerne i stueetagen følger en hyggelige flisebelagt terrasse til og de øvrige boliger har udgang til en skøn altan.
 
Forbrug: Vand er inkl. i huslejen. Fjernvarme opkræves som et månedligt a conto beløb. El afregnes direkte med forsyningsselskabet.
 
Nærområdet
- Bo centralt i charmerende Haderslev

Boligerne er placeret i kort afstand til centrum af den hyggelige købsstad Haderslev. I forbindelse med boligafdelingens parkeringsplads ligger busstoppested og indkøb ligger i gåafstand. Haderslev by er en charmerende gammel købstad, hvor den gamle bydel med Domkirken og Torvet i centrum er velbevaret og rummer huse helt tilbage fra 1500-tallet. Udover de hyggelige caféer og gode shoppemuligheder i Haderslev, byder byen på mange forskelige aktiviteter og oplevelser, fx bibliotek, museer, golf, svømmehal.
 
Bemærkning
Ældreboligerne udlejes gennem kommunen. Visitation sker gennem egen læge eller ved henvendelse til sin pensions- og omsorgsafdeling.
Afdelingens faciliteter
 
Domea
Oldenburg Allé 3
2630 Taastrup
e-mail domea@domea.dk